El pròxim 5 de Març 2021 Ultra Trail Tarragona 160 quilòmetres.

En temps de pandèmia i mirant d’entrenar dintre dels límits territorials marcats pels governs… de mica en mica ens hem anat preparant per arribar el millor possible a el que és el primer repte de la temporada 2021.

L’última Ultra on vaig participar va ser la SwissPeaks 360k i des de llavors no hem abaixat la guàrdia amb els entrenaments, però no hem pogut anar tant a alta muntanya/Pirineu per culpa de les restriccions. Això ha causat que, tot i entrenar a consciència i seguir els entrenaments al peu de la lletra, el fet de no poder entrenar en altura i no poder fer jornades de forts desnivell positius genera una mica d’inquietud.

Aquesta inquietud és perquè quan arribi el dia de l’ultra i estiguem al seu meridià, que és quan comences a tirar de resistència, no sabem si tindrem el cos prou “madur” com altres vegades que arribes amb els entrenaments en resistència aprovats.

El que està clar és que hi anirem amb ganes de gaudir-la i patir-la a parts iguals. Així arrancarem un 2021 ple d’ultra trails que, si la pandèmia ho permet, anirem assistint a totes les que tenim al calendari.

La primera: UTTGN 160K

Ultra Trail de Tarragona 160 Quilòmetres amb 4.685 D+

Una característica d’aquesta cursa que es veu a primera vista abans de veure el perfil és que tants quilòmetres amb aquest desnivell positiu, ja t’està indicant que és una cursa molt corredora!

Powered by Wikiloc
 

Doncs res més a afegir! Menjar-se 160 kms només de començar l’any ja ens posarà les piles per seguir la resta de l’any entrenant, gaudint de la muntanya, de les curses que vindran, del fet de córrer i dels mals i bons moments que viurem.

Salut i muntanya.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies