Fent balanç …

      Sense comentaris a Fent balanç …

En aquesta temporada 2017 hem viscut molt bons moments, alguns no tant bons i també de patiment, però tots ens han deixat records inoblidables.

Trailrunner.cat cada vegada va tenint més membres que ens anem repartint i trobant per les curses i muntanyes d’aquest país. Això és genial! Fer muntanya, esport i caliu, què més es pot demanar?

A part d’això, a nivell personal com a corredor amateur no em puc queixar per la trajectòria que ha tingut tot plegat aquest any, amb l’ajuda i col·laboració de la meva dona, família, amics, entrenador i nutricionista que m’han acompanyat i aconsellat en tot moment.

Gràcies a tots de tot cor!

Aquí un breu resum dels resultats d’aquest 2017:

  • 2on Classificat absolut a la Ultra Trail Mont Negre Corredor de 106km
  • 2on Classificat absolut a la Ultra Trail Montseny de 84km
  • 4rt Classificat absolut i 1er de categoria a la Ultra Trail Menorca Camí de Cavalls de 185km
  • 11è Classificat absolut a la Ultra Trail Andorra Mític de 112km
  • Participant a la TDS del Mont-Blanc per segon any consecutiu, que malauradament per problemes “mecànics” no vaig poder completar
  • Participant a la Ultra Pirineu de 110km acabant per sota de les 16H i en posició 45 absolut
  • Classificat amb l’equip ESKALDATS de Caldes de Malavella a la cursa per equips Oncotrail de Palafrugell de 100km
  • 4rt Classificat absolut a la Mitja Marató de Muntanya de Beuda, al darrera d’unes “bèsties pardes”
  • I per finalitzar la temporada, que millor que fer-ho assolint el cim del podi adquirint la 1era posició de Trail Marató i Mitja de l’Ardenya de 63km!

 

Bé, no m’enrotllo més, el que queda d’any toca descansar, recuperar cames, passar temps amb la família i planificar la nova temporada.

Estem preparant noves col·laboracions per poder aportar més contingut al blog. Si tens ganes de comentar o explicar alguna de les teves vivències, tens coneixements per compartir o quelcom a dir que pot fer més interessants les entrades d’aquest blog, no dubtis en contactar amb nosaltres a info@trailrunner.cat i fem que aquest 2018 sigui ple de noves col·laboracions!

Esperem que aquest 2018 trailrunner.cat pugui arribar a més indrets i a més corredors/es que puguin gaudir d’aquest esport del córrer i de les muntanyes que ens envolten.

 

Salut i muntanya!