Les nenes Trail

      Sense comentaris a Les nenes Trail

Córrer amb dones.

Si t’agraden els esports d’aventura hauràs provat coses com el paracaigudisme, el salt en tàndem, el puenting, l’alpinisme, l’escalada, el descens, el barranquisme o les vies ferrates. Però les emocions fortes de veritat comencen quan corres amb dones.

Córrer amb dones és una emoció forta, una d’adrenalina pura i és que els llaços que acabes estrenyent quan corres amb dones són com el nus de seguretat en escalada, un cop el tens fet et sents tan segura que no el deixes mai.

El projecte Les Nenes Trail va començar ara fa més d’un any. Un projecte petit i amb un objectiu: fer sortides socials de nivell iniciació per dones. Però, afortunadament, va agafar embranzida i el que va començar com unes sortides socials, ara és un equip de trailrunning femení, molt modest i molt focalitzat en el lema fun& run (córrer i gaudir) i no ens cal res més. El crono, els podis, els premis i tota l’angoixa i l’estrès que això comporta ho deixem pels professionals i els que s’hi poden dedicar. Nosaltres sortim a gaudir i a superar fites, sempre pensant en la salut i en les ganes de seguir gaudint corrents.

Les Nenes Trail és un espai per nosaltres, per deixar els problemes i les càrregues (laborals i familiars) a un costat i sentir-nos lliures, aconseguint dedicar més temps a gaudir de nosaltres mateixes i de les noves amistats que apareixen a la teva vida per compartir moments únics.

Les Nenes Trail és la millor versió de tu mateixa, és saber que mai més tornaràs a córrer sola.

Segueix-nos a: www.facebook.com/lesnenestrail