Tornem a ser aquí!

      Comentaris tancats a Tornem a ser aquí!

Primer de tot feliç 2020! (Encara que ja siguem finals de Gener XDDD)

Ara feia molt temps que no penjàvem coses a la web per falta de temps principalment i potser a vegades per falta de ganes. Ha sigut un 2019 molt ple d’esdeveniments i un no pot estar per tot, xarxes, web, curses, muntanya, sortides, etc….

Igualment fora de la web hem seguit i seguim entrenant i fent sortides amb els companys i companyes de trailrunner.cat

Aquest any 2020 tenim ganes de tornar a penjar contingut a la web cada mes encara que sigui per tal d’exposar informació que pot ser útil per molta gent (o no) qui sap. Sempre fet des de la visió d’un amateur que té ganes de compartir les seves vivències i coneixements amb la resta del món.

Salut, molts quilòmetres, molts metres positius i molta muntanya per aquest 2020!!