Pròxima parada UT LLASTRES 22, 23 i 24 de Març

Doncs si, pràcticament ja ho tenim aquí! Una cursa que l’hi teníem ganes i que per problemes de dates no vàrem poder assistir a l’edició del 2018.

Aquest any si, i a més no ho farem en solitari, sinó que trailrunner.cat hi participarem en la modalitat per parelles, formant equip Ruben Cruz Huertas i Francesc Martin Toro.

La UT Llastres és una ultra diferent de les altres, aquesta té l’encant en què és una cursa partida en 3 etapes. Divendres 22 una part, el dissabte 23 l’etapa reina i el diumenge 24 la «rematada».

Diem que és una ultra diferent pel fet que la UT Lastres, no només serà córrer 3 dies, també hi haurà el contacte i germanor amb la resta de participants el dia a dia, en acabar l’etapa poder reunir-nos tots i comentar les vivències durant l’etapa, sopar/esmorzar/dinar amb tothom, mirar-nos les cares i pensar…….. quina cara de rostits que fotem, i demà tornem-hi a esprémer el cos una mica més!

Sigui el que sigui, el que tenim clar és que serà una cursa que gaudirem de valent km a km, que aprofitarem totes les estones bones i dolentes, coneixerem el terreny i que ens començarà a preparar per treballar en equip per encarrilar el gran repte d’aquesta temporada ( Eufòria dels cims d’Andorra 233km per parelles )

El fet de ser una ultra partida en 3 etapes l’hi dóna un punt més de dificultat, ja que aquí hi jugarà el cansament del dia anterior, els nervis, no dormir gaire i l’auto pressió que ens posem tots a la que ens pengem un dorsal.

Una vista als perfils ja ens posa en situació per saber quan i on hem de guardar energia o esprémer fins a treure el fetge per tal de poder acabar les 3 etapes gaudint d’allò més.

Comencem el divendres 22 a les 21:30H sortint de Vandellòs amb arribada a l’Hospitalet de l’Infant


Etapa reina, sortint de l’Hospitalet de l’Infant amb arribada a Vandellòs


Etapa final, amb sortida i arribada de l’Hospitalet de l’Infant.


Si teniu ganes de saber més d’aquesta gran cursa, visiteu: https://www.utllastres.com/

Salut i Muntanya!