Doncs si, pràcticament ja ho tenim aquí! Una cursa que l’hi teníem ganes i que per problemes de dates no vàrem poder assistir a l’edició del 2018.

Aquest any si, i a més no ho farem en solitari, sinó que trailrunner.cat hi participarem en la modalitat per parelles, formant equip Ruben Cruz Huertas i Francesc Martin Toro.

La UT Llastres és una ultra diferent de les altres, aquesta té l’encant en què és una cursa partida en 3 etapes. Divendres 22 una part, el dissabte 23 l’etapa reina i el diumenge 24 la «rematada».

Diem que és una ultra diferent pel fet que la UT Lastres, no només serà córrer 3 dies, també hi haurà el contacte i germanor amb la resta de participants el dia a dia, en acabar l’etapa poder reunir-nos tots i comentar les vivències durant l’etapa, sopar/esmorzar/dinar amb tothom, mirar-nos les cares i pensar…….. quina cara de rostits que fotem, i demà tornem-hi a esprémer el cos una mica més!

Sigui el que sigui, el que tenim clar és que serà una cursa que gaudirem de valent km a km, que aprofitarem totes les estones bones i dolentes, coneixerem el terreny i que ens començarà a preparar per treballar en equip per encarrilar el gran repte d’aquesta temporada ( Eufòria dels cims d’Andorra 233km per parelles )

El fet de ser una ultra partida en 3 etapes l’hi dóna un punt més de dificultat, ja que aquí hi jugarà el cansament del dia anterior, els nervis, no dormir gaire i l’auto pressió que ens posem tots a la que ens pengem un dorsal.

Una vista als perfils ja ens posa en situació per saber quan i on hem de guardar energia o esprémer fins a treure el fetge per tal de poder acabar les 3 etapes gaudint d’allò més.

Comencem el divendres 22 a les 21:30H sortint de Vandellòs amb arribada a l’Hospitalet de l’Infant


Etapa reina, sortint de l’Hospitalet de l’Infant amb arribada a Vandellòs


Etapa final, amb sortida i arribada de l’Hospitalet de l’Infant.


Si teniu ganes de saber més d’aquesta gran cursa, visiteu: https://www.utllastres.com/

Salut i Muntanya!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies