Després d’estar tota una temporada (casi sencera) amb la versió 3.5, només podem dir bondats d’aquesta evolució de les altra lone peak.

Hem d’admetre que som una mica de “fanboy” de la marca Altra, però deixant de banda la marca en si, ens hem acostumat a córrer amb drop zero  i ara no en sabem sortir!

Primer de tot: si mai no heu provat un parell de sabates amb drop zero, que sapigueu que hi haurà una corba d’aprenentatge. L’Altra Lone Peak 4 té una caiguda zero, és a dir, el taló i els dits del peu estan a la mateixa distància del terra.

Hem detectat que la transició cap a enrere entre una caiguda zero i una sabatilla de córrer més tradicional ens dona la sensació de caminar amb talons alts, però això és normal, ja que ens hem d’acostumar a anar totalment “plans”.

Pel que fa al tacte dels peus, l’Altra Lone Peak 4 compta amb la peça Footshape Toe Box d’Altra, que fa que la part del davant on hi ha els dits, sigui molt més ample del que seria una sabatilla de córrer normal d’altres marques. Això permet que els dits dels peus es col·loquin en una posició més natural, en comptes de ser més apressats. Hem constatat que aquesta forma fa que l’excursionisme i el trepitjar sigui un exercici més estable i natural.


El material i la composició de la sola és força diferent a la seva antecedent les lone peak 3.5. El taquejat més gran i col·locat exactament on els necessitem, i l’adherència del compost Maxtrac proporcionen estabilitat i tracció fins i tot en superfícies humides i relliscoses. 

No hi ha molt més a dir d’aquesta sabatilla ja que la review de les 3.5 ja ho vam deixar tot força clar.

Les Lone Peak 4 són una versió millorada i més agressiva. Pel que fa a a la resta, són molt similars en comoditat i durabilitat de tots els components interns, externs i a nivell de sola. (Duren molt!)

Com a conclusió final. Altra es pot trobar a qualsevol botiga física o online, ja que cada vegada es venen més i a part, cada dia hi ha més corredors i corredores que estan adoptant aquesta manera de córrer natural que és el drop zero ja sigui a través d’aquesta marca o d’altres com per exemple Merrell, que també son uns pioners en el tema del córrer amb drop zero.

Si teniu l’oportunitat de provar un parell d’aquestes Altra o calçat DROP ZERO, feu-ho, pot ser que us sentiu millor o no, però per provar que no sigui! Potser era la sabatilla de córrer (o la manera) que estàveu buscant durant anys i no ho sabíeu!

A nosaltres ja ens han conquistat!

Salut, Muntanya i feliç 2019!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies