Pròxima parada 185Km, Trail Menorca camí de cavalls

Si si, 185kms! Qui m’havia de dir que al final acabaria apuntant-me a una cursa de 185kms, hi ha poc desnivell però fora conyes…. són 185 KMS i Menorca no és plana!!!

Últimament l’hi estava agafant bé la mida als 120-130 kms, però aquesta de Menorca em va picar la curiositat i…… Un dia parlant amb la dona que si fem la de 80, o la de 100 i al final què coi! La dona a la de 80 kms i jo a la de 185 kms. Tot sigui per viure una experiència diferent i sobretot sobretot, gaudir de la cursa, de l’ambient, de Menorca i la parella.

2 trailrunners.cat entre d’altres, perduts per Menorca!

Al cap i a la fi, el que fem, ho fem per gaudir. NO ens hi guanyem la vida i si al final de la cursa el resultat no és el que esperàvem, que hi vols fer? Collons… t’has menjat 80 i 185 kms respectivament!

Córrer tants quilòmetres segur que tindrà molts moments de patiment i molts bons moments. Però d’això es tracta aquesta aventura, LA COMPRESSPORT TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

TMCdC Trail Menorca Cami de Cavalls

Prova               Dia Hora de Sortida Lloc Distància
TMCdC
Trail Menorca Camí de Cavalls
Divendres 19 de maig de 2017 – 8:30 hores

– 14:30 hores

Plaça dels Pins, Ciutadella 185 Kilòmetres

AVITUALLAMIENTS: 1. Son Morell – Km 20 // 2.Cala Pilar – Km 33,8 // 3. Binimetl·là – Km 43,3 // 4. Platjes de Fornells – Km 53 // 5. Arenal den Castell – Km 63,8 // 6. Favàritx – Km 77 // 7. Es Grau – Km 80,3 // 8. Es Castell – Km 100 // 9. Punta Prima – Km 109,9 // 10. Cala’n Porter – Km 129,6 // 11. Sant Tomàs – Km 144,3 // 12. Cala Galdana – Km 155,5 // 13. Son Saura – Km 165,5 // 14. Cap d’Artrutx – Km 173,3 // META – Km 185

La Trail Menorca Camí de Cavalls (TMCdC) és una prova d’ultrafons que consisteix fer la volta a Menorca per un camí litoral traçat originàriament pels anglesos fa més de 300 anys i que servia, principalment, per defensar l’illa de possibles invasions.

Es tracta d’una cursa de 185 kilòmetres que compta amb un desnivell positiu de 2.863 metres en els quals cada corredor podrà descobrir els seus límits i gaudir d’un paisatge idíl·lic en aquest meravellós racó perdut del mar Mediterrani, carregat de platges d’ensomni, barrancs impossibles, vistes màgiques i una gastronomia autòctona amb la qual celebrar que la vida és una cursa constant en la qual es va sumant metes i experiències.

Per superar el repte, cada corredor disposa de 40 hores per acabar una aventura amb regust de llegenda i que té 15 avituallaments repartits per tot el traçat i on es donarà aigua, begudes isotòniques, fruita, fruits secs, barres energètiques, entre altres productes, o aliments amb un aport calòric similar.
El tret de sortida serà el proper divendres dia 19 de maig de 2017, sens dubte un punt i a part en la vida de qualsevol corredor que participi en una de les proves més llargues, més dures i, sense dubte, bonica del panorama europeu de Trailrunning.

 

Salut i Muntanya!