Aquest pròxim divendres 19, a partir de les 19:00 toca passar-so bé!

Com portem fent cada any, per nosaltres ja en van 4!, anirem a fer les 16 pujades que completen el 8.848 D+ i 85 km aprox. en modalitat autosuficiència.

Molta gent pensarà, ostres quina murga, pujar i baixar per allà mateix… Doncs no!

Això és que no ho has provat! Vine a pujar i baixar, acompanyat d’uns i altres, segons les hores que hi siguis i fes el teu repte personal, ningú t’obliga a fer totes les pujades fins a completar un EVEREST.

Hi ha gent que ve a les 19:00 fa tres pujades, marxa a sopar i llavors torna a fer-ne una per fer abaixar el sopar jajajajja

Hi ha d’altres que venen dissabte al matí ben d’hora i estan tot el dia, altres només fins a l’hora del vermut o dinar, etc… tu t’ho muntes com vols.

No hi ha avituallament, cadascú es porta el que vulgui de menjar i veure.

Algú ho pot comparar amb una backyard, potser pel tema de sortir, arribar, sortir, arribar, sortir… NO, això és diferent. No va de qui fa més voltes, va de quantes pujades vols/pots fer? Ets tu contra tu.

Que en fas 3? Doncs fantàstic! Que en fas 10, doncs fantàstic!

Sempre hi ha els 4 (si sempre som 4-5 màxim) que SI fem TOTES les pujades i baixades NON-STOP per gust, per gaudir de la muntanya, gaudir de la bona companyia de la gent que ve i que va i sobretot per passar una bona estona amb els companys de batalla (ultreros) que cada any coincidim a Sant Feliu de Pallerols per poder fer l’EVERESTING.

Què? Ens veiem a Sant Feliu de Pallerols?

 

Salut, muntanya i quilòmetres.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies