Feia temps que no escrivíem res a la web per manca de temps, però de mica en mica intentarem tornar a fer com el 2018 que anàvem a post mensual.

Dit això, anem “al turrón”…

Si t’agraden les Backyards… Aquesta és la teva vamba!

Les vambes New Balance Fresh Foam More Trail v3 són una opció popular per a corredors que busquen comoditat i amortiment en terrenys de trail mig exigents. Aquí et faig una breu revisió detallada de les seves característiques:

¿Primer de tot, què és Fresh Foam? (extret de https://www.newbalance.es/es/fresh-foam)

Fresh Foam representa un avenç revolucionari en el material que emprem per esmorteir el gran impacte que rep el peu en córrer sobre asfalt, pista i tota mena de superfícies. Aquesta tecnologia es desenvolupa a partir de les dades 3D recopilades d’atletes reals per analitzar el mapa de pressions i l’aplicació de forces. El resultat? Un tacte tou molt ben calculat. 

Característiques tècniques

 • Amortiment de l’entresola Fresh Foam X.
 • La sola Vibram® Ecostep Recycle està fabricada amb cautxú verge i un mínim del 30% de cautxú reciclat.
 • La sola Vibram® inclou tacs Vibram® Traction Lugs, dissenyats per a més tracció sobre superfícies poc compactes i sorrenques.
 • Upper sintètic tècnic amb  detalls impresos resistents a l’abrasió.
 • Drop de 4 mm

 

 • Amortiment Fresh Foam: Aquestes vambes estan equipades amb la tecnologia d’amortiment Fresh Foam de New Balance, que proporciona una sensació suau i receptiva sota els peus.
 • L’entresola de Fresh Foam ofereix una excel·lent absorció d’impactes, cosa que ajuda a reduir la fatiga durant curses llargues en terrenys irregulars.
 • Disseny resistent: Les Fresh Foam More Trail v3 estan dissenyades amb una part superior duradora que brinda protecció contra roques, branques i altres obstacles del trail. La construcció resistent a l’aigua també ajuda a mantenir els peus secs en condicions humides o amb pluja, però ull! Que no són gore-tex.

 • Tracció: La sola exterior d’aquestes sabatilles està dissenyada amb un patró de tacs agressiu que proporciona una tracció excepcional en una varietat de superfícies, incloent-hi fang, grava i roques. Això garanteix una subjecció sòlida i fiable fins i tot en terrenys relliscosos.
 • Ajust i confort: La part superior de les sabatilles compta amb un disseny tipus botí que abraça el peu de manera còmoda i segura, reduint la possibilitat de moviment no desitjat dins de la sabatilla. A més, la llengüeta encoixinada i el collaret brinden un ajustament còmode i segur al voltant del turmell.

 • Pes: Tot i la seva construcció robusta i amortiment generós, les Fresh Foam More Trail v3 són relativament lleugeres per a la seva categoria, cosa que les fa adequades per a corredors que busquen un equilibri entre protecció i agilitat en terrenys mig tècnics.

En resum, les New Balance Fresh Foam More Trail v3 són una opció sòlida per a corredors de ultra-trail o amb pes elevat, que prioritzen la comoditat, l’amortiment i la tracció en terrenys mig desafiadors.

El seu disseny resistent i el seu rendiment fiable les converteixen en una opció a considerar per a aquells que busquen explorar senders variats amb confiança i comoditat. Així i tot, com amb qualsevol vamba, és important provar-les per assegurar-se que s’adaptin adequadament a les necessitats individuals i a l’estil de carrera de cada corredor/a.

Salut i quilòmetres!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies