Aquest any, un any més, hem pogut participar en aquesta gran cursa solidària com és l’ONCOTRAIL.

Una cursa de 100km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

Dit això, no ens esplaiarem fer un post molt llarg explicant les vivències d’aquest dia, ja que cada equip que hi va participar, ho va gaudir a la seva manera i segur que aquí en podríem explicar mil vivències i bons moments.

El que sí que puc dir i que cada any passa el mateix, és que el dia passa volant!

El tema de fer-la per equips de 8, en relleus de 4 en 4, haver d’anar coordinats amb l’assistència, moure’s d’un avituallament a l’altre a córrer cuita, menjar, beure, carregar piles per tornar a fer el següent tram que et toca…

Les hores i els quilòmetres passen que no te n’adones!

Aquest any estem molt contents d’haver pogut formar 2 equips TRAILRUNNER.CAT de 8 persones + assistents i poder aportar més € a la causa.

Tot sigui per xalar de valent d’un gran dia, per una bona causa, rodejat bona gent i de bons companys i companyes.

Salut, muntanya i quilòmetres.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies