UTMCD 7a Copa catalana FEEC en 1a posició. 107k 4.900 D+

Després de la victòria a la 14a edició de la Ultra Cap de Creus de Llançà, del passat 31 de Març, ens vam desplaçar aquest dissabte 21 d’Abril a la localitat de Prades, a la zona de la Serra del Montsant per disputar la 7a copa catalana de curses d’ultra-resistència de la FEEC 2018.

Veníem amb moltes ganes de fer una bona cursa, sempre pensant en les nostres possibilitats i sense “flipar-nos”, ja que una Ultra sigui la distància que sigui o el desnivell que sigui, requereix d’un esforç físic i mental que no saps com et pot anar amb el pas de les hores.

El que no ens esperàvem era arribar en 1a posició en finalitzar la ultra de 107km i 4.900 D+ !

Una experiència genial i única!

Ara un cop han passat els dies i pensem en la cursa, ens surt el pensament “flipat” i comencem a analitzar els punt on ho podríem haver fet millor per poder afinar més i poder retallar alguns minuts més al crono, haver gestionat millor els gels i petits àpats durant la cursa, etc…… Mai en tenim prou!!! XD

Aquí teniu el vídeo de youtube que ens va gravar en MAYAYO de carrerasdemontana.com on ens entrevisten als 2 guanyadors masculí/femení de la Trail i a mi a l’apartat Ultra.

Per veure una crònica super completa de la cursa, sense perdre cap detall, feu una visita al post  de carrerasdemontana.com ,val molt la pena!

 

Salut i kms!