Review New Balance Fresh Foam Hierro V3

      Sense comentaris a Review New Balance Fresh Foam Hierro V3

Després de més de 200kms de prova, seguint amb la idea d’anar amb drop de 8mm i calçats amb NEW BALANCE aquesta temporada 2018, hem provat un altre model, que per cert, ha fet un canvi radical si la comparem amb la seva versió anterior les Fresh Foam Hierro V2.

Aquesta temporada 2018 han fet un canvi total de “idea” en relació a un dels models més emblemàtics de la casa Americana.

Aquest model està encarat i pensat per les llargues distàncies i per tot tipus de corredor, si que hi haurà algú que les trobarà més pesades o “sabatots” però amb el pas de les hores agrairem tenir aquest calçat sota els nostres peus per la comoditat que ens transmet.

Punts clau d’aquest model:

  • Sola d’una sola peça de la casa italiana Vibram feta de 2 components, el tradicional de la marca i el nou megagrip. En teoria aquesta combinació dels 2 compostos fa que la sola tingui més durabilitat.

  • La mitja-sola, aquí si que podem trobar que els perfils són una mica més alts del habitual en aquest model (24 mm/16 mm), amb un drop de 8mm

  • El Uppper ha canviat moltíssim, eliminant la llengüeta per una espècie de mitjó que està molt ben treballat.
  • Al principi podem pensar que pot ser incòmode, però ràpidament se l’hi agafa el tacte, ja que també queda molt ben collat al nostre peu impedint que ens entri “pedretes” o sorra tant sovint com en un calçat normal de llengüeta.

  • És un calçat apte per tot tipus de terreny, tot i que per terrenys molt molt tècnics podem notar que el peu ens balla una mica.
  • El taquejat de les Hierro V3 enganya, ja que al ser una mica estrany, ens pot donar la sensació que no s’agafi prou en terrenys tècnics i humits. Doncs no! S’agafen molt bé i ens notarem segurs.
  • A destacar que NO és un calçat ideal per una ultra alpina super tècnica de “pebrots”, que també ens pot servir clar!, sinó que està més pensada per terreny més “corredor/tècnic” i menys alpí.

Fins aquí el que opinem de les noves New Balance Fresh Foam Hierro V3.

Les podeu trobar a un preu més reduït que a la web oficial a per exemple:

https://www.deporvillage.com/zapatillas-new-balance-fresh-foam-hierro-v3-naranja

 

Salut i Muntanya!