trailrunner.cat al Mont Blanc 4810M + 4 4mils més!

No hi ha prou paraules, ni imatges,  per d’escriure el que hem sentit i viscut durant una setmana als Alps suïssos i francesos per dur a terme la preparació i aclimatació per coronar el cim del MONT BLANC a Chamonix.

Els cims que s’han fet en aquesta escapada són els següents:

A nivell personal, les curses siguin les que siguin, et donen sensacions de tota mena i t’omplen de motivació, cansament, superació, etc…. segons com les estiguis passant de “canutes”.

En el cas de l’alpinisme la cosa canvia. Les sensacions que tens un cop has coronat un cim que t’hi ha costat arribar, ja sigui pel terreny tècnic, esquerdes enormes que has de voltar, perill d’allaus, seracs, glaceres, terreny tant glaçat que no es pot clavar ni piolet ni grampons, etc…. són (repeteixo, a nivell personal) molt més gratificants i m’omplen més que fer una ultra de 130- 160 kms. Això no vol dir que deixi de córrer per la muntanya, però l’esperit d’alpinisme que tenia dins meu amagat, des de que era petit fens cims amb el meu pare, s’ha tornat a despertar i de quina manera!!!!

Cadascú ho pot viure d’una manera diferent, però el que hem arribat a sentir aquests dies als Alps ha sigut tant intens que ens ha deixat marca. Molta marca! Hi tornarem segur. Se’ns obren una bona pila de projectes interessants per fer als Alps.

De totes maneres encara queden moltes ultres aquesta temporada per completar, que esperem que surtin el millor possible i puguem gaudir de valent!

Aquí us deixem 4 “fotillos” de les 4.000.000 que varem poder fer durant l’escapada alpina.

Salut i Muntanya!