Aquest any hi participem en 3 equips diferents!

SAPATILLA FULL – Dorsal nº 70
NENES DIEDRE – Dorsal nº 34
ESKALDATS – Dorsal nº 121

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma’t al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

L’organització

Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines.

Si voleu saber més coses de l’Oncolliga feu clic aquí

Club Atlètic Palafrugell
El Club Atlètic Palafrugell es va fundar a finals de 1971 i set anys després, el 1978, va ser el  club pioner a l’Estat espanyol en organitzar una marató, la I Marató Catalunya. A principis del 2000 va crear un ambiciós projecte atlètic: el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que pretén aglutinar els esforços de diferents nuclis atlètics de les comarques de Girona.

Si voleu saber més coses del Club Atlètic Palafrugell feu clic aquí

Agrupació Excursionista Palafrugell
L’Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l’any 1985  amb l’objectiu que totes aquelles persones aficionades a la pràctica de l’excursionisme, l’esquí, l’escalada i l’espeleologia  tinguessin una entitat de referència i que els fes d’enllaç amb les Federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l’assegurança i la tarja federativa. En l’actualitat, l’Agrupació compta amb uns 800 socis.

Si voleu saber més coses de l’Agrupació Excursionista Palafrugell feu clic aquí

PUNTS D’AVITUALLAMENT
En aquests punts, l’organització us facilitarà avituallament, és a dir, beure i alguna cosa per reposar forces.

ORIGEN DESTÍ PARCIALS ACUMULATS TIPUS AVITUALLAMENT SERVEIS
Palafrugell Platja de Castell 8.900 8.900 Aigua
Platja de Castell Llafranc 7.600 16.500 Líquid i Pica pica
Llafranc Puig Son Ric 10.500 27.000 Líquid i Pica pica
Puig Son Ric Sa Riera 8.500 35.500 Líquid i Pica pica
Sa Riera Pals 12.300 47.800 Líquid i sòlid Fisioteràpia i podologia
Pals Mas Serra 7.400 55.200 Líquid i Pica pica
Mas Serra Cap Cadena 8.600 63.800 Líquid i Pica pica
Cap Cadena Fitor 10.800 74.600 Líquid i sòlid Fisioteràpia
Fitor Mas Ribot 8.600 83.200 Líquid i Pica pica
Mas Ribot Vall llobrega 6.100 89.300 Líquid i Pica pica
Vall llobrega Palafrugell 10.400 99.700 Líquid i botifarra Fisioteràpia

RECORREGUT
El recorregut de la cursa serà el següent:


Fes click aquí per ampliar la informació de la ruta.

tram1

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies