Encara que molts i moltes de nosaltres el córrer forma part de la nostra vida, hi ha dies que s’ens fa feixuc sortir a entrenar ja sigui per falta de ganes, el clima, un mal dia a la feina, problemes de parella o familiars…..

La constància és clau per convertir-se en millor corredor/corredora i per això, per aquells dies que necessites una motivació extra per sortir a córrer, et compartim aquest vídeo de FCea V&M que de ben segur que et farà venir ganes de sortir!

Rise and shine

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies