Pròxima parada, Buff Epic Trail 105km , World Skyrunning champs 2016

BUFF® Epic Trail Aigüestortes: Cursa a peu d’uns 105km, uns 8.000 m de desnivell positiu i uns 8.000 m de desnivell negatiu; consisteix en donar la volta al Parc Nacional d’Aigüestortes.

LOGO_SKYRUNNING_WORLD_CHAMPS

El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un dels catorze parcs nacionals de l’Estat espanyol i l’únic existent a Catalunya. Situat al cor dels Pirineus, juntament amb els parcs d’Ordesa i Mont Perdut i el dels Pirineus Francesos, és una excel•lent representació dels principals ecosistemes que podem descobrir a l’alta muntanya catalana.

Cims que superen els tres mil metres d’alçada; rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement, al país de l’aigua; més de 200 estanys de formes i colors diversos i una gran diversitat d’espècies animals i vegetals que lluiten per sobreviure en un medi físic rigorós donen vida a aquest espai natural protegit únic del sud d’Europa.

trac-buff

La BUFF® Epic Trail Aigüestortes es posiciona com una de les curses més especials del món del trail running per unir un recorregut exigent a l’hora que bonic.
La distància de 100km amb un desnivell acumulat de 8.000 metres amb pendents positives del 56% li atorguen la duresa.
Les valls, muntanyes i llacs del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici aporten la bellesa d’aquest entorn privilegiat dels Pirineus.

Exigència i bellesa posaran prova als atletes escollits per dur a terme aquesta aventura èpica.

– DISTANCIA TOTAL: 105 km
– DESNIVELL ACUMULAT: + 7.950 m
– ALÇADA MÍNIMA: 1.096 m
– ALÇADA MÁXIMA: 2.729 m

perfil-buff-epic-trail

Esperem poder fer un bon paper com a la UT PIRINEU del 2015! Sobretot anar a gaudir que és del que es tracta!!

Salut i kms