Avantatges de tenir entrenador/a personal

Per fer un bon entrenament no és necessari ni obligatori tenir un entrenador/a personal. Hi ha persones a les quals els hi pot anar bé o no la presència d’algú que t’ajudi en els teu entrenaments. Però és important conèixer els avantatges de tenir un entrenador personal i el que t’aporta.

Un entrenador/a personal és algú amb experiència en el mon del running i de l’esport que et pot ajudar i assessorar a l’hora de planificar millor els entrenaments.

Aquí uns exemples:

Avantatges de tenir entrenador/a personal

Experiència

Un entranador/a personal t’aporta els seus coneixements i experiències del llarg de la seva carrera esportiva amb els que pots planificar correctament el teu pla d’entrenament i corregir els errors que pots cometre. Es tracta d’una possibilitat especialment recomanable si ets principiant i no vols cometre erros importants en el mon del running.

Entrenament personalitzat

A diferència d’un entrenament en solitari o en grup nombrós, un entrenador/a personal enfoca tot l’entrenament cap a tu. Un entrenador particular coneix els teus punts forts i dèbils, on pots millorar i escull l’entrenament més adequat en funció de la teva carga de treball. A més, ell/a buscarà els exercicis i millors ubicacions on l’entrenament sigui òptim.

Si necessites qualsevol tractament específic, per lesió o per malaltia, t’ajudarà a buscar els millors exercicis adaptats a tu.

Evitar lesions

L’experiència i els coneixements d’un entrenador/a personal et poden ajudar a prevenir les lesions, ja que la supervisió que realitza del teu entrenament l’hi permet corregir els possibles errors d’enfocament i execució dels exercicis que facis.

Motivació

Un dels millors avantatges de tenir entrenador/a personal és que et pot servir per mantenir o incrementar la teva motivació a l’hora d’entrenar. La rutina és un dels pitjors enemics per ser constants en l’exercici, un entrenador/a et serveix de guia, t’ajuda i t’exigeix més, perquè puguis arribar als objectius que t’has marcat.

Progrés continu

També, un entrenador/a personal és qui vigila i garantitza que els seus entrenaments siguin eficaços i et permeten tenir un progrés correcte, millorant la teva força, resistència i agilitat.

Els avantatges de tenir entrenador/a personal son molts i variats, Però també hi ha alguns inconvenients.

Cost econòmic

Tenir un bon entrenador/a personal no és gratis. Quan millor sigui el que busques, més car serà. No és que contractar un entrenador personal sigui arruïnar-te, però la qualitat es paga i és un factor que has de tenir en compte.

Menys llibertat

Si et consideres una persona autodidacta i t’agrada aprendre per tu mateix/a, és possible que no sigui una opció adequada per tu, tenir un entrenador/a personal. La llibertat que tens d’entrenar en solitari et serveix per aprendre dels teus errors, corregir-los i ser capaç de progressar en un futur pels teus propis mètodes i sense dependre de ningú.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies