Les Salomon S-Lab Wings és una actualització / evolució completa de les S-LAB XT Wings.

L’esperit de la vella S-LAB XT és notable a moltes curses encara, però sembla que les Salomon Sense Ultra estan agafant posició sobre les velles XT.

IMG_5222

Sembla que aquesta vegada els de Salomon ha fet com una mescla entre una sense ultra i la XT wings. També dir que en aquesta nova versió, han tret el control de pronació, això fa que es senti molt mes còmode al portar-les, a la majoria de corredors als quals el control de pronació era molest.

IMG_5219

Upper:

Salomon utilitza un espaiós/transpirable material per a la construcció de la part superior de les S-LAB que es sent molt bé al peu. Aquest és el tipus de calçat que es pot usar amb mitjons fins o sense mitjons sense cap problema.

A l’estructura de la part superior, la bamba té com reforços soldats Sensi-Fit.

La tecnologia Sensi-Fit de Salomon s’utilitza a gairebé la totalitat de les seves bambes, és una característica que agrada molt, al mantenir la part mitjana del peu còmode i lligada.

Aquesta bamba també utilitza un reforç soldat a la punta per a la protecció del dit del peu, que sembla ser molt resistent. La part del taló és sòlida, però no és tan rígida com l’antiga línia XT S-LAB.

La bamba s’ajusta molt bé al peu, ja que aquest model ha adaptat força la fisonomia de les Sense Ultra.

 

En aquesta bamba, s’està utilitzant la tecnologia Endo-fit , que fa que el peu es senti molt més còmode al contactar amb el terra. El Endo-fit és com un botí dins a l’interior de la bamba que envolta la part mitjana del peu. Això ens ajuda a mantenir el peu estable i segur, i també reduir els punts de fricció a través de la part mitjana del peu.

IMG_5221

Sola inter-mitja:

Aquí és on aquestes wings ha fet un dels majors canvis.

Molts dels canvis en el pes, ve de l’eliminació del xassís 3D de plàstic que es trobava a l’anterior sèrie XT S-LAB.

Encara es pot trobar el xassís 3D a les Pro 3D XA i a les Pro, però l’han tret d’aquest model.

En el seu lloc, Salomon ha anat amb una “entresola” purament d’escuma (injectada i modelat EVA). L’escuma utilitzada és ferma com el PRO 3D XA, però se sent prop de 40% més de esponjositat sota els peus. L’extracció del xassís 3D de plàstic ha millorat la flexibilitat dels peus i també ha limitat la rigidesa al punt mig de la bamba.


IMG_5224

Entresola:

Aquestes Wings tenen un drop de 9 mm, amb una diferència del taló i avantpeu de 19mm i 28mm respectivament.

L’estabilitat ha estat un element bàsic de la línia de muntanya de Salomon de bambes per córrer. Hi ha un suport per a l’arc pronunciat a les Pro 3D XA, les Pro i la vella XT S-LAB, que en aquestes noves Wings, ha desaparegut per complet. És un gran canvi ja que la plantilla se sent completament plana i no pas aquella sensació de “pont” a la part mitja del peu.

IMG_5220

Sola:

La sola d’aquestes Wings ha estat completament redissenyada. Aquest nou disseny de sola es veu molt apta per a tot tipus de condicions i terrenys secs. ( També hi ha la versió per terreny humit , les Soft-Ground ) Salomon utilitza una sèrie de tacs de goma de gran adherència conta-grip.

Per a la protecció de la roca, les S-LAB utilitzen la pel·lícula Pro-feel a l’avantpeu per protegir de roques i altres objectes tallants

IMG_5225

Resum:

Com es pot veure, Salomon ha fet un munt de canvis a la gama S-LAB.

Crec que la majoria dels canvis són positius, ja que aquest calçat finalment ha estat redissenyat per estar a l’altura d’unes bambes de competició.

En anys anteriors, l’única diferència entre la línia XT S-LAB i la línia de les altres era que la línia S-LAB estava fet de materials més lleugers. Ara, les bambes són completament diferents. Els corredors que agrada la línia Sense Ultra, però necessiten tenir una mica més d’amortització sota dels peus els serà un calçat ideal.

Els corredors que els agradava les antigues XT S-LAB, podrien tenir alguns problemes amb els canvis, ja que no son aquelles bambes “pesants” que estaven acostumats a tenir sota les peus.

Aquesta bamba val molt la pena provar-la, i crec que serà un calçat habitual a la majoria de curses i sobretot per corredors amb una tècnica força polida.

IMG_5226

Més informació i compra a :

No-City Girona

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies